Ketu ju gjeni informacione te ndryshme mbi temat tona per integrimin si dhe lidhur me shoqaten. Galerite me fotografi qe perfshijne nje vit kalendarik ju japin nje pershtypje mbi aktivitetet tona dhe jeten e shoqates tone. 

 

Ju lutem kini para sysh, se kjo faqe publikohet se pari ne gjuhen gjermane dhe disa fuksione jane ne dispozicion vetem te anetareve te rregjistruar te shoqates.