Këtu do të gjeni lidhje në faqet e internetit të institucioneve, organizatave dhe shoqatave që janë të përshtatshme për temat tona sociale, kulturore, ekonomike dhe arsimore ose për të gjetur informacion të dobishëm në faqet e tyre të internetit.

 

Agjencia Kombëtare e Turizmit - AKT

files/IDEAL-Webseiten-Inhalts-Bilder/logo_akt.png

files/IDEAL-Webseiten-Inhalts-Bilder/logo__MTKRS.png

Muhamet Gjollesha, ish-godina Shtëpia Botuese 8-Nëntori, Tiranë, Albania
Tel / Fax:   +355 (42) 260224
E-
mail:       info(at)akt.gov.al
Web:          http://www.akt.gov.al

 

 

 

 

 

 


Zyra e jashtme - Berlin

Informacion në lidhje me marrëdhëniet gjermano-shqiptare

Werderscher Markt 1, D-10117 Berlin
Tel. / Fax: +49 (3018) 17-0
E-mail:      poststelle(at)auswaertiges-amt.de
Web:        www.auswaertiges-amt.de

 

 

 

 

 

 

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Gjermani

Informacioni u.a. në lidhje me Kërkesat e hyrjes në Republikën e Shqipërisën

Friedrichstrasse 23, D - 10969 Berlin
Tel / Fax:  +49 (30) 25 93 04 - 0 | +49 (30) 25 93 18 90
E-mail:      embassy.berlin(at)mfa.gov.al
Web:        www.ambasadat.gov.al/germany/

 

 

 

 

 

 

Konsullata e përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Gjermani

Aplikime, formularë dhe dokumente për shtetasit shqiptarë

Ehrenbreitsteinerstr. 28, D - 80933 München
Tel:           +49 (89) 92 28 45 22
E-mail:      consulate.munich(at)mfa.gov.al
Web:        www.ambasadat.gov.al/munich-consulate/

 

 

 

 

 

 

Konsullata e Nderit e Republikës së Shqipërisë në NRW

Informacioni për ekonominë, kulturën, tokën dhe historinë

Rellinghauser Str.  22, D - 45279 Essen
Tel / Fax:  +49 (201) 75 998 - 527 | +49 (201) 75 998 - 529
E-mail:      info(at)honkonsulat-albanien-nrw.de
Web:        http://www.honkonsulat-albanien-nrw.de

 

 

 

 

 

 

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë në Shqipëri

Informationen für deutsche Staatsangehörige zu Wirtschaft, Kultur und Bildung sowie Veranstaltungshinweise

Rruga Skenderbej, nr. 8, Tirana
Tel / Fax:  +355 (42) 274 505 / +355 (42) - 232 050
E-mail:      info(at)tira.diplo.de
Web:         http://www.tirana.diplo.de

 

 

 

 

 

Shoqata gjermane industriale dhe tregtare në Shqipëri

Pika e kontaktit për kompanitë e interesuara në rajon

Rr. Skenderbeg 4/7, Tirana
Tel:      +355 (42) 22 7146
E-Mail:  info(at)diha.al
Web:    http://www.diha.al